Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».


Το ΚΚΕ θέτει και επίσημα θέμα αναξιοπιστίας για τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.Σας παραθέτουμε απόσπασμα από την συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα στην  εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».



Αρνείστε επίμονα μια πολιτική συμμαχιών με άλλες δυνάμεις της Αριστεράς, ώστε να φτιαχτεί ένα αντιμνημονιακό μέτωπο. Αν όχι τώρα, πότε;

«Το αντιμνημονιακό μέτωπο από μόνο του δεν λέει τίποτα. Ενάντια στο μνημόνιο υποτίθεται ότι ήταν και η ΝΔ. Είναι μια παγίδα που αν πέσει σε αυτή ο λαός, τότε δεν έχει ελπίδα να σωθεί.
Δεν υπάρχει καλό και κακό μνημόνιο κι ούτε είναι προσωρινό. Τα βάρβαρα μέτρα που περιέχει τα απαιτούν οι μεγαλοβιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές. Προβλέπονται στη στρατηγική της ΕΕ για το 2020 και εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες, ανεξάρτητα από το αν έχουν μνημόνια και χρέη.
Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι κατά του μνημονίου και έχει φιλολαϊκή λύση χωρίς να συγκρουστεί με την ΕΕ και την ύπαρξη των μονοπωλίων στην οικονομία, ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή κοροϊδεύει το λαό.
Το ΚΚΕ έχει αποδείξει ότι ξέρει τι λέει και δεν κοροϊδεύει το λαό ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις. Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς αναξιόπιστος. Με τις προτάσεις συνεργασίας επιχειρεί να θολώσει για μια ακόμα φορά τα νερά, να κρύψει ότι οι θέσεις και οι προτάσεις του για την ΕΕ και την κρίση αποδείχτηκαν όλες, μα όλες, χρεοκοπημένες. Ότι οι κεντροαριστερές κυβερνήσεις όπου εφαρμόστηκαν οδήγησαν το λαό σε μεγάλες ήττες».

Από το ΚΚΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου